Friday, 24 October 2014

Salam Maal Hijrah 1436


Salam Maal Hijrah. Sedar tak sedar, dah masuk tahun baru Islam dah. Alamak, cepat betul masuk tahun baru da, kan.

Jom, sama-sama doakan seluruh umat Islam untuk bersatu dan sama-sama berubah menjadi lebih baik . Sama-sama membetulkan apa yang salah, sama-sama menegur dan berusaha menjadi lebih baik....




Tuesday, 21 October 2014

Hari ke-2

Masih belum berpuas hati dengan design blog. Nampaknya , semua coding pun dah lupa.. huhuhu.. so, semua pun jadi lambat.. Serba tak kena.. Sabar je la...

Friday, 17 October 2014

Salam Perkenalan...

Aku bukan la budak hingusan yang baru berjinak dengan blog. Aku dah ada blog lama dah. Tapi, sekarang aku buat yang baru sebab aku nak mulakan hidup yang baru, kononnya la...

P/S : Cuma nak test je nie.